Torautomatic distribuira:

 

BFT – Motori dobrih vibracija

Automatika za: klizna vrata, krilna vrata, rolete, garažna vrata, rolete, klizna vrata, sklopiva vrata, industrijska sekcijska vrata, kontrola pristupa, cestovne barijere, podizni stupići za zaštitu prolaza u urbanim sredinama; parkirni sustavi.

Za stambene, komercijalne i industrijske automatizacije BFT stvara pouzdana rješenja koja pokrivaju sve Vaše potrebe i osiguravaju najvišu razinu udobnosti, sigurnosti i pouzdanosti.

Savršenstvo je sljedeći korak.

SOMFY – Za udoban život zgrabi priliku

Uz Home Motion “intiligentnoj” tehnologiji Vaš dom postaje sigurniji i udobniji što omogućava više privatnosti. Imat ćete više životnog prostora ali i manju potrošnju električne energije. Također SOMFY automatika daje veću vrijednost vašoj domu jer se vaš životni stil razvija i unaprijeđuje.

Somfy Home Motion

za vaše unutarnje ili vanjske žaluzine, zastore, sjenila sa naborima, roletama…postaju sve važniji u svijetu unutarnjeg uređenja. Izrađene su u skladu sa zahtjevima modernog dizajna i zahvaljujući Somfy automatskim sustavima mogu imati glavnu ulogu za udobnost i intimu vašeg doma u svakoj prostoriji u bilo koje doba dana ili noći.

Tedsen – Korak naprijed u utrci sa vremenom

Mi otvaramo Vaša vrata – naravno, daljinsko upravljanje je poznato odavno.

Upravljači iz naše ponude su iz proizvodnje BFT i Adolf Tedsen.

 

Comunello – Od ideje do proizvoda

Comunello Gate Division je ugledna firma u Italiji i diljem svijeta. Njihova ponuda sadrži najširi spektar komponenti za klizna vrata i

industrijska vrata za sve težine i veličine.