Somfy Home Motion

 

Zašto Somfy ?

Uz Home Motion “intiligentnoj” tehnologiji Vaš dom postaje sigurniji i udobniji što omogućava više privatnosti. Imat ćete više životnog prostora ali i manju potrošnju električne energije. Također SOMFY automatika daje veću vrijednost vašoj domu jer se vaš životni stil razvija i unaprijeđuje.

Somfy Home Motion

za vaše unutarnje ili vanjske žaluzine, zastore, sjenila sa naborima, roletama…postaju sve važniji u svijetu unutarnjeg uređenja. Izrađene su u skladu sa zahtjevima modernog dizajna i zahvaljujući Somfy automatskim sustavima mogu imati glavnu ulogu za udobnost i intimu vašeg doma u svakoj prostoriji u bilo koje doba dana ili noći.

ALTUS RTS – SOMFY MOTOR ZA DVORIŠNE TENDE I ROLETE

Altus RTS cjevasti motori razvijeni su za štitnike za sunce na razvlacenje preko sustava sa krutom šipkom, ali se idealno mogu primijeniti i za rolete.

Altus RTS motori pored jednofaznog motornog kondenzatora imaju i ugradenu elektroniku, krajnji prekidac, kocnicu i pokretni mehanizam.

Altus RTS motori primaju radio naredbe na frekvenciji od 433,42 Mhz, i njima se može upravljati bilo kojim SOMFY RTS daljinskim upravljacem. Npr.:Telis 1 RTS, Telis 4 RTS, Telis Soliris RTS, Centralis RTS, Chronis RTS.
Isto tako bilo koji SOMFY senzor na radio valove može se upotrijebiti za bilo koji tip štitnika za sunce. Npr.: Soliris Sensor RTS, Eolis Sensor RTS, Viva Soliris, Viva Eolis set.

Altus RTS motor može imati maksimalno 12 daljinskih upravljaca (od ovoga najviše 3 Sensor RTS predajnika).

Pogledajte Somfy proizvode u našem katalogu!